Bemutatkozás  -  Éva

 
 
de


Dvorszky Éva vagyok
.Munkám és magánéletem során is mindig foglalkoztatott a környezetemben élő emberek testi-lelki egyensúlya, egészsége. Ez az érdeklődés tovább fokozódott, amikor bepillantást nyerhettem a reflexológiába. Igyekeztem ezen ismereteimet elmélyíteni, tudományos és gyakorlati hátterét is megismerni. Ennek érdekében elvégeztem a természetgyógyászat, reflexológia és a fülakupunktúrás addiktológia szakokat.Saját bőrömön is megtapasztaltam, hogy mennyire fontos a pozitív gondolkodás - magával ragadott a „gondolat”, a „gondolat ereje”. Ezen területhez dr. Domján László tolmácsolásában kaptam számtalan értékes információt az agykontroll alaptanfolyamon és a továbbképző kurzuson. Ezáltal is bővültek lehetőségeim abban, hogy a környezetemben élőket segíthessem egy egészségesebb élet kialakításában.

A mai napig nagyon érdekel a „Reiki”, mint energia, így reiki mester lettem, illetve megtanultam a pszi-sebészet fortélyait.

Az évek során elvégeztem az aromaterápiás thai masszázs, a svéd­masszázs, a nyirokmasszázs tanfolyamokat, hogy ezzel is szélesítsem a palettám, így még több módon tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

Többször kerültem olyan helyzetbe, amikor vendégeim olyan kérdéseket tet­tek fel, amire nem tudtam válaszolni.
Pl.: miért történik ez velem, miért ilyenek velem szemben az emberek, miért nem tudok igazán szeretni, stb. …?

Innentől nem volt megállás. A következő képzéseken vettem részt:
  • Reinkarnációs utaztatás
  • Extraszenzorika és Belső látás
  • Életviteli tanácsadó
  • Kozmogenetikus Légzés és Energetikai tanácsadó
  • Nemkonvencionális segítő beszélgetések instruktora és szakkonzulense
  • Alternatív stresszcsökkentő – harmonizáló tréner és tanácsadó
Nagyon sok kérdésre megkaptam a választ és úgy érzem, hogy ezzel a tudással már könnyebben tudok segíteni azoknak, akik megbíznak bennem és elfogják azokat a lehetőségeket, melyeket kínálok! 


 

A boldogság és az egészség azoknak van fenntartva, akik hajlandók boldogok és egészségesek lenni, dacára a körülményeiknek.

Vissza az oldal elejére